Vitaliteitsdeskundige 

'Voor je lichaam zorgen is een investering, je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is'Zwanger en Bevallen

Als je zwanger bent is het voor jou en je ongeboren kindje belangrijk om ‘goed in je vel’ te zitten. Je zult minder fysieke klachten ervaren, sneller van je bevalling herstellen en meer van je moederschap genieten als je een gezonde leefstijl en conditie hebt. En als je de kennis rondom de zwangerschap, bevalling en jouw kindje bezit, zal je deze fases meer ontspannen doorlopen. 

Individuele voorbereiding op de bevalling

Wil je graag alleen, met je partner of met degene die bij de bevalling zal zijn, goed voorbereid zijn op je bevalling?                      Bij de individuele voorbereiding bespreken we de laatste fase van de zwangerschap en hoe je de bevalling zo ontspannen mogelijk doorkomt.                                              

            conditie hebt. Als je de kennis rondom de zwangerschap, bevalling en jouw kindje bezit zal je deze fases meer ontspannen doorlopen.

 

Groepscursus ‘Zwanger en Bevallen’

Tijdens deze groepscursus wordt je begeleid en ondersteunt met theoretische- en praktische informatie en leer je technieken, die je tijdens de zwangerschap en bevalling kunt toepassen. Deze zullen je helpen om minder zwangerschapsklachten te ervaren en ontspannen de zwangerschap en de bevalling door te komen.

In de gehele cursus worden 10 verschillende thema’s besproken. 

Een les duurt 1,5 uur, elke les wordt er een ander thema besproken en sluiten we af met praktische oefeningen die je tijdens de zwangerschap en bevalling kunt toepassen.

Er is voldoende tijd om vragen te stellen.

 

Individuele begeleiding ‘Zwanger en Bevallen’

De individuele begeleiding wordt, volledig naar jou/ jullie wens, op maat samengesteld.