Vitaliteitsdeskundige 

'Voor je lichaam zorgen is een investering, je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is'Boek 'Leefstijl als behandeling'

Ik vroeg mij al jaren af waarom de ene mens ziek wordt en de ander juist niet. En als je ziek bent zou je jezelf dan weer gezond kunnen maken, of jezelf vitaler laten voelen? En zo ja, hoe doe je dat dan? En waarom ervaart de een ziek zijn als een zware last en hoor je een ander niet klagen? Veel vragen waar ik mijzelf in ben gaan verdiepen. Toen ik eenmaal een antwoord vond en de resultaten zag bij mijn clienten heb ik besloten om mijn ervaringen op papier te zetten. Ik hoop zo dat de beschreven behandelingen in mijn boek meer mensen gaan bereiken dan alleen mijn clienten.

Ik heb mooie resultaten gezien op het gebied van gezondheid, vitaliteit en geluk. Behandelingen op het gebied van leefstijl hebben altijd toegevoegde waarde. Als je goed voor je lichaam en brein zorgt is de kans dat je beter functioneert groter. Dit heeft tot gevolg dat je vitaler wordt en meer geluk ervaart.

Elk procentje winst in je gezondheid is meegenomen, houd dit altijd in gedachte!

Wil je mijn boek gesigneerd thuis bezorgt krijgen?

Vul het contactformulier in of stuur een mail naar vitaliteit@zeelandnet.nl 

Achterkant boek
Achterkant boek
voorkant boek_1
voorkant boek_1

Het boek heeft 256 bladzijden, de behandelingen zijn eenvoudig, kort en duidelijk beschreven, aangevuld met opdrachten om het eigen te maken, met tips en ervaringen.