Vitaliteitsdeskundige 

'Voor je lichaam zorgen is een investering, je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is'De Vitale werknemer 

'Zonder vitale werknemers geen vitaal bedrijf'

Gezonde medewerkers leveren een gezond bedrijf op. Het is dus belangrijk om je werknemers te versterken en daarmee de organisatie te versterken.                                                                                                                                                 Het is bekend dat werknemers die met veel plezier en in goede gezondheid kunnen werken, veel opleveren voor een organisatie. Het is belangrijk om medewerkers fit en vitaal te houden.

Vitaliteitsmanagement is dus erg belangrijk. Het is een mix van aandacht voor de lichamelijke fitheid van de werknemers en zeker ook voor de mentale gezondheid.

Uiteindelijk is iedereen gebaat bij duurzame inzetbaarheid, het levert namelijk zowel voor werkgever, als ook voor de werknemer veel op. 

Als werkgever 

Een goede werksfeer in het bedrijf, weinig ziekteverzuim, gemotiveerde en competente medewerkers. Medewerkers die langer door kunnen werken, die graag bij de organisatie werken, zorgen voor 'rust in de organisatie'. 

Als werknemer 

Voldoening uit je werk halen, lekker in je vel zitten, werken in een prettige omgeving met collega's en directie, een juiste match tussen je competenties en je uitdagingen.Het zijn slechts enkele voorbeelden waar iedereen belang aan hecht. Kortom het betekent een grotere kans dat je gezond en vitaal door kunt werken tot je pensioen. 

De aandacht gaat uit naar een gezonde leefstijl, motiveren en coachen van individuen tot gedragsverandering, werken met positieve gedachten en duidelijke communicatie.                                                                                                                    

Ik behandel mensen, maar ik ben ook adviseur op het gebied van vitaliteit binnen bedrijven en organisaties. Het grote voordeel is dat ik buiten om het bezig zijn met preventie ook werknemers met klachten kan behandelen.                                             

Ga voor goede werktevredenheid, gezonde werknemers, minder ziekteverzuim, meer productiviteit en hogere omzet!