Vitaliteitsdeskundige 

'Voor je lichaam zorgen is een investering, je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is'
Zwangerschapsmassage

De zwangerschap is een mooie en bijzondere tijd, die op lichamelijke en mentaal gebied,allerlei veranderingen met zich meebrengt. Een zwangerschapsmassage helpt te ontspannen en evt zwangerschapskwalen te verminderen. De massage zorgt voor een betere doorbloeding, soepelere spieren, verzachten rugpijn en bekkenklachten,  geeft een betere nachtrust en vermindert stress.

Babymassage

Zowel voor je baby als voor jezelf is een babymassage een ontspannende manier van aandacht hebben voor elkaar. Babymassage heeft daarnaast nog allerlei voordelen voor de gezondheid en ontwikkeling van je baby. Door de massage worden de zintuigen van je kind geactiveerd en als je wat steviger masseert, voelt je baby zich geborgen en ontspannen. Ook stimuleert de massage de darmpjes van je baby, wat darmkrampjes vermindert. En ook voor onrustige slapers kan een babymassage goed helpen. Voor huilbabytjes kan het veel ontspanning geven.                  In 3 lessen kan je de babymassage aanleren om zelf je kindje te masseren.

Anti cellulite massages

Een anti cellulite massage in een intensieve massage op de plaatsen waar cellulite zich ophoopt, je huid wordt strakker en voelt elastischer aan. Ook een hele fijne massage na de zwangerschap.