Vitaliteitsdeskundige 

'Voor je lichaam zorgen is een investering, je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is'
Voeding is de basis van ons bestaan en onze gezondheid. Met kleine veranderingen in je voeding kan je je leefstijl al verbeteren. Gezonde voeding en voldoende beweging helpen je ook met afvallen, zonder een dieet, en zorgen dat je je fitter voelt. 

Ongezond eten, weinig bewegen en teveel stress zijn kenmerken van een ongezonde leefstijl. Deze leefstijl kan op den duur leiden tot overgewicht en andere vervelende klachten.

En wat veel mensen niet weten is dat ongezonde voeding ook veel stress voor je lichaam geeft, wat weer mee stapelt, als je al veel stress hebt, helpt ongezonde voeding mee om sneller een burn-out te ontwikkelen. Bij een burn-out is werken aan een gezondere leefstijl heel belangrijk.

Gezondheidsrisico's:

Mensen met een ongezonde leefstijl leven minder lang in goede gezondheid en het verhoogt het risico op aandoeningen zoals:

- diabetes type 2

- hart- en vaatziekten 

- hoge bloeddruk

- overgewicht

- maag-, lever-, darmaandoeningen

Met kleine aanpassingen in de voeding en leefstijl kunnen al grote resultaten geboekt worden en zijn veel problemen te voorkomen. 

Wil je afvallen? Je fitter voelen? Zou je graag een gezondere leefstijl willen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem gerust contact met mij op.

De behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed, mits aanvullend verzekerd. Raadpleeg altijd je zorgverzekeraar.