Vitaliteitsdeskundige 

'Voor je lichaam zorgen is een investering, je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is'



Stress

‘stress is niet trouw zijn aan jezelf’

Stress is een enorme sluipmoordenaar. Het is een veroorzaker van vele nare ziekten. Eerst gaat je energie op, dan kukelt je immuniteitssysteem om en tenslotte breek je op je zwakste schakel. Hernia’s, Burn-out, diabetes, tot zelfs hart- en vaatklachten.

Het blijkt dat 70-80% van de bezoeken aan de huisarts gerelateerd zijn aan, verergerd worden door of veroorzaakt worden door chronische stress. De huisartsen waarbij ik dit bespreekbaar maak, bevestigen dit, zij denken zelfs dat 90% van de bezoeken stress gerelateerd zijn.

Burn-out

‘je lichaam fluistert tegen je, als je het negeert gaat het schreeuwen’

Burn-out betekent letterlijk ‘ opgebrand zijn’. Burn-out is het eindstadium van een lange periode van stress, vaak heeft je lichaam al gefluisterd (moe, rugpijn, hoofdpijn of andere klachten), doordat je dat hebt genegeerd gaat het schreeuwen. Zowel lichamelijk, emotioneel als geestelijk ben je uitgeput, zo geeft je lichaam aan dat het echt niet meer gaat.

Ik heb een unieke aanpak van stressvermindering en een Burn-out. Door de holistische aanpak, die bestaat uit fysieke-, mentale-, emotionele-, spirituele- en sociale interventies, zal ik samen met jou aan je stress en/of Burn-out gaan werken. In mijn praktijk zie ik hier goede resultaten mee.

Ben je gespannen, heb je veel stress of een (bijna) Burn-out, twijfel niet en neem contact met mij op.

De behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed, mits aanvullend verzekerd. Raadpleeg altijd je zorgverzekeraar.